top of page
Поиск
  • Фото автораAnna Borovyk

Щеплення від зради

У житті будь-якої людини є періоди, коли шлюб може бути під загрозою. Особливо це відчувається, коли йде зіткнення земної гілки дня народження з тактом удачі, що приходить, поточним роком. Це не означає, що весь такт чи рік є ризик для шлюбу. Це завжди якісь періоди, але вони є.

І що можна зробити, якщо ви не плануєте змінювати свій статус?


Ну, по-перше, визначаємо ці ризикові місяці. І тоді діємо, ну вірніше, не тоді діємо)) адже підтримувати свій шлюб корисно в будь-який період, це нехай і не робота, але зусилля все ж таки бажано прикладати, щоб і романтику не занапастити і в побуті і дітях не зависнути.




Але все ж таки профілактику зрад (читай зміцнення шлюбу) проводити краще заздалегідь - приділіть другій половинці більше уваги, відвідайте парні майстеркласи з елементами тактильних відчуттів, командної роботи вашої пари тощо. Та купа є пропозицій зараз на ринку розваг, було б бажання все це спробувати.


Важливим пунктом є і Фен Шуй, особливо місця вашого ліжка та плити. Добре перевірити сектори ваших з чоловіком квіток персика, там не повинно бути унітазу або джакузі, це занадто активує вашу привабливість, причому з таким «душком».

Активності у зовнішньому просторі, активність від вхідних дверей також коригуємо на сімейні романтичні комбінації енергій, а не на всякі лямури та втечі чоловіка із сім'ї.

Ну і активуємо ваш сектор шлюбу сімейною фотографією - ця, здавалося б, абсолютно невинна активація, але творить дива, перевірено неодноразово!


Ps і не забуваємо, що думки матеріальні, не варто тремтіти над фактором можливої зради, краще все ж радіти спільним щасливим миттєвостям, і щоб цих миттєвостей ставало все більше!


0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page