top of page
Поиск
  • Фото автораAnna Borovyk

Прогулянка за вдачею


Завтра в неділю чудова прогулянка-активація Вашої вдачі


Значення:


Маленька змія перетворюється на дракона: Чоловік розбагатіє, жінка народить сина.


🧚🏼‍♀️Коли: 18 грудня 2022

🧚🏼‍♀️Час: кози 🐐

  • для Варшави 12:35 - 14:35

  • для Києва 12:58 - 14:58

  • для Харкова 12:34 - 14:34


Виходьте на прогулку або почніть активацію вдома в цьому проміжку часу, відступивши від початку 15 хвилин, але не пізніше, ніж за півгодини до кінця двохгодини - напр., для Києва це буде проміжок 13:13 - 14:28.

🧚🏼‍♀️Активізатор: прогулянка або вентилятор

🧚🏼‍♀️Де: північ


🧚🏼‍♀️Як знайти сектор: сектор північ займає 45градусів, по Google maps зорієнтуйтесь, що від вашої оселі чи офісу знаходиться в цьому секторі на мапі, якщо не зрозуміло - питайте.


🧚🏼‍♀️Перед прогулянкою обов‘язково проведіть вдома або в іншому місці «старту» не менше 2-3 годин. Для активації вентилятором це не потрібно.


🧚🏼‍♀️Рухатися у північному напрямку щонайменше 20-30 хвилин. Зупинитися та зафіксуватися у цьому секторі мінімум 20-30 хвилин – посидіти на лавочці, у кафе. Під час прогулянки думайте про вирішення вашого питання чи бажання. Відчуйте подяку, якби ви вже отримали те, що хотіли!

Відпустіть задумане та йдіть у своїх справах.


🧘🏻‍♀️Якщо проводите активацію вдома то ввімкнить вентилятор в цьому секторі по зовнішньому периметру квартири. Візуалізуйте та відчуйте вдячність за те, що вам потрібно.


👍🏼 Ознака активації: буде добре, якщо протягом прогулянки ви побачите людину в зеленому, гуляючу у злагоді пару або людей, зо співають дуетом.


🚫Кому не рекомендується робити: народженим на рік/день свині 🐖

0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page